<< Schedule for Thu Dec 18, 2014 - Wed Dec 24, 2014 >>


Date:
print view


Thu Dec 18, 2014
Class
Instructor
5:15 am - 6:15 am Endurance Ride Dawn Condon
9:15 am - 10:15 am 45 minute express spinning with 15 minutes core Christine Brown
5:30 pm - 7:00 pm 45 minutes of spinning + 45 minutes total body conditioning Todd Johnson
6:15 pm - 7:00 pm 45 Minute Tabata Total Body Conditioning Todd Johnson

Fri Dec 19, 2014
Class
Instructor
5:15 am - 6:15 am Pedal Wild cycling sculpt Michelle Sir
8:00 am - 9:00 am Pedal Wild sculpt Lisa Dierbeck
9:15 am - 10:15 am Pedal Wild cycling sculpt Todd Johnson
11:30 am - 12:15 pm Realryder 45 minute Express class Todd Johnson
4:30 pm - 5:15 pm Realryder 45 minute Express class Todd Johnson

Sat Dec 20, 2014
Class
Instructor
8:00 am - 9:15 am 45 Minutes Cycling 30 Minute Total Conditioning Dawn Condon
8:45 am - 9:15 am Cardio Strength Dawn Condon
9:30 am - 10:15 am Realryder 45 minute Express class Michelle Sir
10:30 am - 11:30 am 60 minute TRX class Todd Johnson

Sun Dec 21, 2014
Class
Instructor
7:30 am - 8:15 am Realryder 45 minute Express class Michelle Sir
8:30 am - 10:00 am 45 minutes of spinning + 45 minutes total body conditioning Todd Johnson
9:15 am - 10:00 am 45 Minute Tabata Total Body Conditioning Todd Johnson
4:00 pm - 5:00 pm Level 1 Pedal Wild Christine Brown

Mon Dec 22, 2014
Class
Instructor
5:15 am - 6:15 am 60 minute TRX class Todd Johnson
9:15 am - 10:15 am Pedal Wild cycling sculpt Lisa Dierbeck
4:30 pm - 5:15 pm Realryder 45 minute Express class Todd Johnson
5:30 pm - 6:45 pm Pedal Wild cycling sculpt Todd Johnson

Tue Dec 23, 2014
Class
Instructor
5:15 am - 6:15 am Level 2 Pedal Wild Dawn Condon
9:15 am - 10:15 am Level 1 Pedal Wild Michelle Sir
5:30 pm - 6:30 pm Level 1 Pedal Wild Todd Johnson

Wed Dec 24, 2014
Class
Instructor
5:15 am - 6:15 am Pedal Wild cycling sculpt
Class is Cancelled
6:00 am - 6:45 am Jingle Bell Ride Michelle Sir
7:00 am - 7:45 am Jingle Bell Ride Lisa Dierbeck
8:00 am - 9:15 am 45 Jingle Bell ride+ 45 minutes Yoga Sculpt Dawn Condon
9:15 am - 10:15 am 45 minute express spinning with 15 minutes core
Class is Cancelled
9:30 am - 10:15 am Jingle Bell Ride Christine Brown
11:30 am - 12:15 pm Pedal Wild cycling sculpt
Class is Cancelled
5:30 pm - 6:30 pm Pedal Wild cycling sculpt
Class is Cancelled
7:00 pm - 8:00 pm Level 1 Pedal Wild
Class is Cancelled